I våre påskeegg

Hei fine <3 Dagene flyr, og nå er påsken her. Her har vi hatt noen dager med deilig vår i luften, men vinteren henger fremdeles altfor godt i. Jeg er ikke et vinter-menneske i d e t h e l e t a t t, og jeg er så klar for at den drar. Jeg gleder meg over lengre og lysere dager, hestehov i grøftekantene, og gåsunger i seljetrærene, og gleder meg til mer lys og varme fremover.

På lørdag er det påskeaften, og jeg tenkte å vise dere hva jeg gjemmer i påskeeggene i år. Minstebror får ikke et eget egg, men han får nok litt av min mørke sjokolade. De to eldste får vegansk godteri av det litt sunnere slaget. I år har jeg bestilt godteriet hos Lev Logisk og Veganlife. Det finnes så mange fine norske nettbutikker- utvalget her hjemme har virkelig blitt bra de siste årene. Diggbox, Økoland, Kinsarvik og mange flere, har også et fantastisk utvalg for oss som ønsker oss noe annet enn det som finnes i dagligvarebutikkene.

Til barna mine <3 Tørket ananas, kanin-sjokolader, Yum Earth-kjærligheter (de får nok fler av disse i eggene), og Play in Choc. Play in Choc er søte små bokser, med mild sjokolade, og en liten papp-figur som barna selv “bygger”. På en måte som et lite Kinderegg. Mine har fått disse boksene før, og elsker de.
Jeg lager ikke noe egg til meg selv altså :) Men jeg har kjøpt noen ekstra gode sjokolader som jeg skal kose meg med i påskedagene. Booja Booja-trøfler har jeg faktisk ikke spist på flere år, og de er jo så gode! Mørk sjokolade med tyttebær, og min favoritt mørke sjokolade fra Green&Blacks.

Jeg har så lyst til å legge ut en påske-oppskrift eller to, men med dagens tempo tørr jeg ikke å love noe. Jeg håper alt er bra med dere, og så håper jeg vi sees her inne igjen snart. God påske, klem <3

2 Responses to “I våre påskeegg”

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930